Digitale medier fra tanke til handling:

Oplæg og rådgivning

Meget mere end bare snak

Hvad er de vigtigste digitale tendenser lige nu? Hvorfor? Og hvordan skal I forholde jer?

Det er nogle af de spørgsmål, jeg oftest bliver bedt om at besvare, når jeg bliver booket til et oplæg om eller rådgivning indenfor digitale medier.

Alle kan grave sig ned i de mange artikler, podcasts, nyhedsbreve og rapporter – men hvad betyder det for jer?

Det bedste sted at få det svar er nu engang med udgangspunkt i en gennemgang, der er målrettet netop jer og den hverdag I kender – og som kan danne afsæt for vigtige snakke hos jer.

Hver uge udgiver jeg Digital Ugerevy: Et overblik over de historier og tendenser indenfor digitale medier, du skal kende og ikke må gå glip af. Men Ugerevyen er lavet til mange. Når I booker mig til oplæg eller rådgiving, får I et overblik og rådgivning målrettet til jer.

Derfor er det første, vi gør, naturligvis at spore os ind på, hvad der er mest relevant for jer, så vi ikke spilder hinandens tid.

Og så finder vi ud af, hvordan I kommer fra tanke til handling.
Så det bliver mere end bare snak.

Fang mig på lars@willmore.dk

Her kan du se nogle af dem, der har brugt mig:

“Lars gav vores afdeling et vidensboost på hele det digitale område. Et oplæg der indeholdt flere øjenåbnere og i det hele taget løftede niveauet for vores fælles diskussion.”

Søren Vestergaard, sportschef, DR

“Lars leverede på bare en time en indsigtsfuld, sjov og helt igennem forrygende gennemgang af digitale trends fra ind- og udland, der både viste os nye muligheder og afkræftede myter. Kan varmt anbefales.”

Hans Christian Kromann, redaktionschef, DR Nyheder Digital

Vil du høre mere end bare snak?

Fang mig på lars@willmore.dk