Sagt om Ugerevyen

En række beslutningstagere og profiler i og omkring mediebranchen følger Digital Ugerevy. Læs her, hvad nogle af dem siger:

“Mangler du digitalt/social media-overblik? Jeg læser med hos @larskjensen – det er rigtig fint til at holde sig opdateret!”

“Det er ikke sjældent, jeg ser en analyse eller artikel i Lars K Jensens opsamling, som jeg ellers ville have misset. Han giver læsværdige og dejligt overskuelige nedslag i, hvad der er sket i medier og teknologi i ugens løb.”

“Lars’ opsamling er stedet, hvor jeg føler, at ugens ofte sparsomme faglige opdateringstid er bedst givet ud. Han fanger historier og formidler dem i relevant kontekst – lødigt, fagligt velfunderet og altid høj kvalitet.”

avatar

Astrid Jørgensen

Kommerciel direktør, Politiken

“Lars K Jensen serverer ærligt og nøgternt indblik og overblik. Han skærer fra, så du sidder tilbage med koncentratet i din indbakke.”

avatar

Filip Wallberg

Journalistisk lektor, SDU

“Det ugentlige overblik fra Lars K Jensen er fremragende til at få overblik af. Men Lars er også god til at spotte tendenser, som er værd at bruge lidt mere tid på – for eksempel sammen med Lars som kompetent vejleder.”

“Lars har fingeren på pulsen hvad angår teknologi, sociale medier og tendenser. Derfor er hans ugentlige overblik uundværligt, hvis jeg skal nå at følge med i, hvad der rører sig på alle fronter.”

“Lars’ ugentlige opsamling betyder for mig helt konkret, at jeg har en arbejdsopgave mindre. Han serverer mig særligt udvalgte links og giver mig derved både overblik og indsigt. Jeg deler ofte ud af opsamlingen på mine redaktioner og til min afdeling.”

avatar

May Kjærsgaard

Digital redaktør, Benjamin

“Jeg nyder at modtage Lars’ suveræne overblik.”

avatar

Kim Ulrik Schaumann

Kommunikationsrådgiver, Line of Sight