Oplæg om digitale tendenser

“Lars K. Jensen gav vores afdeling et vidensboost på hele det digitale område. Et oplæg der indeholdt flere øjenåbnere og i det hele taget løftede niveauet for vores fælles diskussion.”

Søren Vestergaard, sportschef, DR

Skal dine kolleger, dit team eller din afdeling opdateres på de vigtigste tendenser indenfor digitale medier?

Mit navn er Lars K Jensen. Jeg er uddannet journalist og har arbejdet i frontlinjen med digital udvikling i mediebranchen i mere end 10 år.

Jeg udgiver opsamlingen Digital Ugerevy og holder oven på den oplæg omkring tendenser i og omkring de digitale medier, som jeg følger tæt.

Jeg kommer til jer

Det er her, I kan få præsenteret de tendenser, der er vigtigst for jeres virksomhed eller kunder – og stille spørgsmål. Jeg kommer til jer og præsenterer for udvalgte kolleger, teams eller afdelinger.

Det er min erfaring, at præsentationer med konkrete eksempler og samtale undervejs fungerer meget bedre, end hvis du sender et link rundt til dine kolleger, som ikke ser det.

Efterfølgende sender jeg selvfølgelig mine slides samt et overordnet referat af, hvad vi snakkede om, og links til vigtige artikler og lignende.

Med andre ord:
I kommer til at spare masser af tid.

I kan selv vælge, om det skal være en ‘one off’ eller en tilbagevendende begivenhed, der også fungerer som rådgivning. Så slipper I for at skulle følge en masse medier, nyhedsbreve og podcasts.

“Lars K Jensen leverede på bare en time en indsigtsfuld, sjov og helt igennem forrygende gennemgang af digitale trends fra ind- og udland, der både viste os nye muligheder og afkræftede myter. Kan varmt anbefales.”

Hans Christian Kromann, redaktionschef, DR Nyheder Digital

Skal jeg holde oplæg hos jer?

Skriv til mig på lars@ugerevy.dk – så taler vi om mulighederne og finder den form, der fungerer bedst for jer.

Digital Ugerevy er Danmarks mest komplette overblik på sociale medier og digital udvikling i mediebranchen. Hver uge udkommer Ugerevyen til mere end 600 beslutningstagere, eksperter og professionelle i branchen.

Se hvad andre siger om Digital Ugerevy
Besøg Ugerevyen