Indblik

Digital Ugerevy er ikke kun overblikket i den ugentlige opsamling. Her ser du de seneste artikler udgivet på Digital Ugerevy:

FORSTÅ PROBLEMET

COVID-19-persondata og WhatsApp: Facebook er ikke problemet

Det sejler med datasikkerheden hos Medicals Nordic, der deler personoplysninger i WhatsApp-grupper. Men Facebook kan ikke læse med.

Læs artiklen

FORSTÅ TENDENSEN

Hvornår bliver syntetisk oplæsning god nok?

Flere og flere lytter til artikler. Men indtaling tager tid, og det koster. Selvom der er enighed om, at kunstig oplæsning ikke er god nok lige nu, viser studier, at maskinstemmer allerede nu er bedre end visse menneskestemmer i nogle situationer.

Læs artiklen

KOMMENTAR

Medier skal have en strategi for links

Links er fantastiske og en god måde at få en bruger til at se mere af ens indhold. Men sammen med citater og indlejrede elementer kan de også forstyrre læse- og brugeroplevelsen. Og så er de knapt så fantastiske.

Læs artiklen

KOMMENTAR

Hvad nu, Podimo?

Podimo hæver prisen med 50 procent og introducerer et begrænset antal lydbøger. Er det pivot eller krisetegn? I debatten på sociale medier peger flere på, at Podimo er ved at gøre sig til i forhold til et muligt salg.

Læs artiklen

FORSTÅ TENDENSEN

Væk i morgen: Platforme elsker Stories-formatet

Lyd og podcast vokser og vokser. Men pengene følger ikke med. Her får du et indblik i udviklingen og mulighederne – og du kan læse om et nyt dansk mediestartup, der vil tjene penge på at sætte lyd til kvalitetsjournalistik.Med Twitters lancering af “Fleets” er alle platformene nu med på “Stories”-bølgen med indhold, der forsvinder af sig selv. Men hvorfor gør alle det – og påvirker det feed’et?

Læs artiklen

FORSTÅ TENDENSEN

Hvor er pengene i lyd?

Lyd og podcast vokser og vokser. Men pengene følger ikke med. Her får du et indblik i udviklingen og mulighederne – og du kan læse om et nyt dansk mediestartup, der vil tjene penge på at sætte lyd til kvalitetsjournalistik.

Læs artiklen

Bliv bedre til dit arbejde.
Følg og forstå de digitale medietendenser med Digital Ugerevy: